Neo Event

Trei artiste din Cluj reinterpreteaza IA

Ioana Olahuț / Elena Ilash / Alexandra Mureșan

5 iulie- 8 septembrie

Sticlă-Instalație-Compoziție-Fier-Mixed media-Pictură-Efect

Galeria de arta contemporana si design Galateca

 

Artist talk: joi, 2 august, ora 18:00

 

Powered by Neo Studio

8-15 mai

Vernisaj : marti 8 mai, ora 19:00

In perioada 8-15 mai 2018 Galeria Galateca organizează proiectul GRAFICA TÂNĂRĂ, primul din seria de evenimente create in cadrul programului Neo Studio, in colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici din România Filiala Grafică București, Universitatea de Arte București Asociația Neo Art România.

În perioada 5 septembrie – 30 septembrie, la galeria Galateca se va desfășura expoziția “Playing B-OSA”, dedicată artei urbane românești.

Pe 16 mai, cand are loc Noaptea Muzeelor, Biblioteca Centrala Universitara Carol I va iradia veselie si armonie!

NeoArt Romania va invita in aceasta seara plina de surprize sa vizitati unul din locurile emblematice pentru cultura Bucurestiului. Din circuitul Bibliotecii face parte si galeria Galateca, aflata la parterul acestei, de altfel partener strategic al NeoArt Romania.

Cum organizezi un festival în România? Care sunt cotele artiștilor români? Programul Formare Culturală invită profesioniști în domeniul creativ românesc pentru a răspunde la întrebări spinoase de management cultural.

Ajuns la cea de-a opta editie, Festivalul International de Muzica de Camera SoNoRo se desfasoara anul acesta între 1 si 19 noiembrie. Tema aleasa pentru 2013 este „UP”. Devenita o traditie, deschiderea festivalului va fi gazduita de Palatul Cotroceni, în data de 1 noiembrie, la ora 19.00. Publicul va mai avea alte optsprezece ocazii sa simta atmosfera festivalului, în concerte programate la Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi.

Prima proiectie pentru public in Romania a filmului lui Stere Gulea Sunt o baba comunista a fost primita cu urale de publicul aflat la Sfintu Gheorghe, la Festivalul International de film Anonimul.

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Arte Noi InnerSound, care propune un traseu situat la confluenţa artelor, va avea loc în perioada 26 - 31 august, în Capitală, tema evenimentul fiind misterul, potrivit site-ului Muzeului Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti.

Evenimentele festivalului se vor desfăşura la sediul Fundaţiei Lowendal, Bar A1, Black Box (Atelier NAG), Clubul Ţăranului, Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti şi Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

Unul dintre cele mai apreciate evenimente organizate în ultimii ani pe Valea Vaserului, concertul de muzică clasică, a luat mare amploare în ultimii doi ani, având parte de un real succes. Cu fiecare an interesul publicului creşte substanţial, fenomen remarcat în numărul de participanţi care ne însoţesc la acest eveniment.

Festivalul Anonimul, care a ajuns la cea de-a zecea ediţie, programată între 9 şi 18 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării, va avea şi o retrospectivă bucureşteană, între 30 august şi 1 septembrie, la Cinema Studio, au anunţat joi organizatorii.

Regizorul Istvan Szabo va fi invitatul de onoare al ediţiei de anul acesta a festivalului şi va primi vineri, în cadrul galei de deschidere a evenimentului, trofeul Anonimul - 10 ani pentru întreaga sa carieră.

Pagini