Neo Studio, 2018 Proiectul GRAFICA TÂNĂRĂ

Neo Studio, 2018 Proiectul GRAFICA TÂNĂRĂ

Anunț deschidere concurs de proiecte Neo Studio, 2018

GRAFICA TÂNĂRĂ

 

Galeria Galateca și Asociația Neo Art România își propun și in 2018 organizarea unei serii de evenimente în cadrul programului Neo Studio, program pentru tinerii artiști, primul fiind în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România - Filiala Grafică București și Universitatea de Arte București:

Galeria Galateca organizează în proiectul GRAFICA TÂNĂRĂ, în doua etape: depunerea aplicațiilor în cadrul concursului de proiecte, on-line, până pe 27 aprilie 2018 și evenimentul expozițional, GRAFICA TÂNĂRĂ, în perioada 8-15 mai 2018.

Acesta este primul dintr-o serie de proiecte pe care Galeria Galateca le va organiza împreună cu Uniune Artiștilor Plastici din România, prin își propune susținerea și promovarea proiectelor de artă vizuală ale tinerilor artiști, membrii stagiari ai UAP și  absolvenți ai institutelor de artă, din toate domeniile artei vizuale, în demersul lor artistic și în procesul de intregrare în arta contemporană românească. De asemenea, în cadrul parteneriatului strategic, tradițional, cu Universitatea de Arte București, programul vizează mai buna integrare a absolvenților de licență în circuitul artei contemporane naționale.

Regulamentul și fișa de înscriere se regăsesc atașat, precum și pe: www.galateca.ro, www.neoartromania.ro și www.uap.ro.

Coordonatori: Anca Boeriu și Andreea Sandu.

Formular inscriere

Regulament concurs

 

 

GRAFICA TÂNĂRĂ

Powered by Neo Studio

8-15 mai

Vernisaj : marti 8 mai, ora 19:00

 

In perioada 8-15 mai 2018 Galeria Galateca organizează proiectul GRAFICA TÂNĂRĂ, primul din seria de evenimente create in cadrul programului Neo Studio, in colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici din România Filiala Grafică București, Universitatea de Arte București Asociația Neo Art România.

Teodor Agir, Liviu Acasandrei, Raluca Michaela Băjenaru, Doinița Alexandra Dragomir, Adriana Floarea - Băloiu, Alexandru Daniel Florea, Florian Ionescu, Smaranda Isar, Diana Lemnaru, Maria Oancea, Erica Oprea, Claudia Elena Puscașiu, Dragoș Răzvan Petrișor, Silviana Rădulescu și Cristian Radu sunt tinerii artiști ce au fost aleși să participe în urma concursului de proiecte, on-line, desfășurat până pe 27 aprilie.

Acesta este primul dintr-o serie de proiecte pe care Galeria Galateca le va organiza împreună cu Uniunea Artiștilor Plastici din România, prin care își propune susținerea și promovarea proiectelor de artă vizuală ale tinerilor artiști, membrii stagiari ai UAP și  absolvenți ai institutelor de artă, din toate domeniile artei vizuale, în demersul lor artistic și în procesul de intregrare în arta contemporană românească. De asemenea, în cadrul parteneriatului strategic, tradițional, cu Universitatea de Arte București, programul vizează mai buna integrare a absolvenților de licență în circuitul artei contemporane naționale.

Galeria Galateca și Asociația Neo Art România își propun și in 2018 organizarea unei serii de evenimente în cadrul programului Neo Studio, program pentru tinerii artiști, primul fiind în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România - Filiala Grafică București și Universitatea de Arte București. Coordonatorii acestui proiect sunt Anca Boeriu si Andreea Sandu.

Eveniment facebook : https://www.facebook.com/events/358799317973530/

Galerie foto: