B-OSA

Image: 

Proiectul B-OSA, Bucharest Open Street Art

Expozitia “Playing B-OSA”

 

În perioada 5 septembrie – 30 septembrie, la galeria Galateca se va desfășura expoziția “Playing B-OSA”, dedicată artei urbane românești.

De ce B-OSA? Pentru că B-OSA înseamnă Bucharest Open Street Art și este cel mai mare festival de artă urbană din România care se va desfășura în lunile mai, iunie, iulie 2018, în București. În arta urbană promovată de Festivalul B-OSA se regăsesc: grafitti-ul, street painting-ul, mural painting-ul, instalaţiile în spaţiul public, arhitectura urbană şi trendurile tehnologice ale spaţiului urban. Pe perioada celor 3 luni, lucrările artiştilor români şi străini vor putea fi vizionate pe traseul Bucharest City Tour şi în arealul Complexului Comercial Băneasa.

De ce “Playing B-OSA”? Pentru că prin această expoziție vrem să vă arătăm câteva fragmente din creațiile care vor fi prezente în Festivalul de artă urbană B-OSA. Un instantaneu din lungul drumul al concepției pe care artiștii români participanți îl au de parcurs până anul viitor.

Vă așteptăm la vernisaj în data de 5 septembrie, ora 19, la galeria Galateca unde, alături de artiștii și arhitecții Pisica Pătrată, Mihai Zgondoiu, Dorina Horătău, Ștefan Crețu, IIOANA, Kitră, Sergiu Chihaia, Octavian Neculai, Ana Maria Crișan și Tudor Cucu, noi, organizatorii Festivalului B-OSA, Bucharest Open Street Art, vă vom dezvălui o parte din  procesul de creație al acestei manifestări de artă urbană.

Și pentru că iubirea noastră pentru arta urbană este deja declarată, cu ocazia acestui vernisaj vom prezenta și un alt proiect “Powerd by B-OSA”, un proiect foarte drag nouă, intitulat “Arta la intrare”, coordonat de artista Anca Boeriu și inițiat de Asociația Neo Art și Galeria Galateca.

Expoziţia “Playing B-OSA” este inclusă în Festivalul Strada de C’ARTE, ajuns la ediția a VI-a şi parte din traseul cultural propus de Festivalul George Enescu.

Organizatori: Neo Art Romania, B-OSA

“Playing B-OSA” 

Expozitie de arta urbana

5 septembrie – 30 septembrie

Vernisaj : marti, 5 septembrie, ora 19:00

Galeria de arta contemporana si design Galateca

Galerie: