Work in progress - Anuala de arta pentru copii

Image: 

Institutul de Management si Dezvoltare Durabila (www.imdd.ro), in parteneriat cu Avenor College vor desfasura expozitia - proiect “Work in progress” – Anuala de arta pentru copii cu tema “Basme romanesti ilustrate de copii”, ce sa va desfasura in Galeria Galateca. Proiectul, initiat de Avenor College se afla deja la a treia editie, fiind sustinut incepand cu acest an de catre IMDD si Galeria Galateca.

Prin acest proiect, Avenor College si IMDD isi propun sa stimuleze creativitatea și expresivitatea prin realizarea de lucrări plastice, colaje, creaţii; să valorifice potenţialul creator al copiilor; să creeze oportunităţile prin care participanţii pot să exprime stări, sentimente, emoții cu ajutorul instrumentelor specifice artelor plastice; să valorifice produsele elevilor școlari și preșcolari prin organizarea unei expoziții și a unui catalog. Prin organizarea acestui proiect-expoziție elevii vor avea șansa recunoașterii muncii și talentului lor creator.

Pe parcursul expozitiei copii vor putea participa la  ateliere de arhitectura organizate de Asociatia De-a Arhitectura si un atelier dedicat atat parintilor cat si copiilor.

 

Marti, 1 aprilie, ora 18:00 - Vernisajul Anualei de arta "Work in progress"

Vineri, 4 aprilie, ora 14:00 – Atelier "De-a arhitectura  - Strada animalelor"

Sambata, 5 aprilie, ora 10:30 – Atelier de colaj pentru parinti si copii – Basme romanesti

Luni, 7 aprilie, ora 10:00 – Atelier "De-a arhitectura – Strada animalelor"

Miercuri, 9 aprilie, ora 18:00 – Finisajul Anualei de arta "Work in progress"

 

Sursa